Доброї Вам ночі, вечора, ранку чи, можливо, смачного обіду :).
Після важкого дня захотілось чогось смачненького приготувати. Сиджу і починаю щось сама до кінця не знаю, що писати. Курочка смажеться і пахне дуже навіть дуже нямно. Відкрию Вам секретика:- як, завжди додаю щось своє і цього разу додала :) білого винця ммм.... ароматик! Отже....
О чуть не забула у сьогоднішньому приготуванні більше фото тому Вам буде цікавіше читати чи переглядати сторінку.
Курячі грудки з томатами і базиліком
(моя назва - "овочево-курячі кишеньки")
Необхідні інгредієнти:
3 курячих філе (великих і м`ясистих)
3 помідора
пучок базиліка
сіль і перець по смаку
аджика чи соус
олія
аджика чи соус
олія
Спосіб приготування:
Грудки миємо розрізаємо посередині (робимо кишеньку) посипаємо сіллю і перцем з обох боків.
На кожну кладемо помідори порізані кільцями і базилік (я добавила ще соковитий перчик)
Загортаємо (закриваємо) і краї проколюємо зубочистками (щоб зубочистки не ломились потрібно їх чуть змочити водичкою).
Смажимо на не великій кількості оливкової олії (можна і будь якій іншій, думаю) з кожної сторони до готовності (на розрізі м`ясце має бути матовим, без розового відтінку) і поливаємо білим винцем, чекаємо 5 хвилиночок і забираємо.
Ось і все. От такі кишеньки в мене :)
Зараз ще зроблю соус. Візьму аджику (можна купити готовий соус чи кетчуп з майонез.... і не паритись) візьму в холодильнику з попереднього рецептика юшечку і зроблю соус (вимішаю аджику з м`ясною юшкою).
Всім смачного! І мені теж :)
Дуже приємно, що мені приходять повідомлення де Ви пишете свої пропозиції :). Отож, дійсно можна в кишеньки добавити ще грибочки (шампіньйончики) і сирік.
Немає коментарів:
Дописати коментар