середа, 5 вересня 2012 р.

2. Курячі грудки з томатами і базиліком "овочево-курячі кишеньки"


Доброї Вам ночі, вечора, ранку чи, можливо, смачного обіду :). 

Після важкого дня захотілось чогось смачненького приготувати. Сиджу і починаю щось сама до кінця не знаю, що писати. Курочка смажеться і пахне дуже навіть дуже нямно. Відкрию Вам секретика:- як, завжди додаю щось своє і цього разу додала :) білого винця ммм.... ароматик! Отже....

О чуть не забула у сьогоднішньому приготуванні більше фото тому Вам буде цікавіше читати чи переглядати сторінку. 



Курячі грудки з томатами і базиліком

(моя назва - "овочево-курячі кишеньки")


Необхідні інгредієнти:
     3 курячих філе (великих і м`ясистих)
     3 помідора
     пучок базиліка
     сіль і перець по смаку
     аджика чи соус
     олія


Спосіб приготування: 
Грудки миємо розрізаємо посередині (робимо кишеньку) посипаємо сіллю і перцем з обох боків.


На кожну кладемо помідори порізані кільцями і базилік (я добавила ще соковитий перчик)

Загортаємо (закриваємо) і краї проколюємо зубочистками (щоб зубочистки не ломились потрібно їх чуть змочити водичкою). 


Смажимо на не великій кількості оливкової олії (можна і будь якій іншій, думаю) з кожної сторони до готовності (на розрізі м`ясце має бути матовим, без розового відтінку) і поливаємо білим винцем, чекаємо 5 хвилиночок і забираємо.


Ось і все. От такі кишеньки в мене :)


Зараз ще зроблю соус. Візьму аджику (можна купити готовий соус чи кетчуп з майонез.... і не паритись) візьму в холодильнику з попереднього рецептика юшечку і зроблю соус (вимішаю аджику з м`ясною юшкою).


Зранку відварю макаронки і посиплю супер сирком (сирік натру на терці). 




Всім смачного! І мені теж :)



Дуже приємно, що мені приходять повідомлення де Ви пишете свої пропозиції :). Отож, дійсно можна в кишеньки добавити ще грибочки (шампіньйончики) і сирік. 













Немає коментарів:

Дописати коментар