понеділок, 17 вересня 2012 р.

5. Відбивні гірчичні - "не відбиваючі відбивнушечки"

Привіт усім! 
Вчора вирішила зготувати щось смачненьке. Було м`ясце, тому робила відбивнушки. Ось поділюсь з Вами, як я це робила! Дуже простенький рецептик.

Відбивні гірчичні

(моя назва - "не відбиваючі відбивнушечки")

Необхідні інгредієнти:
     м`ясо (у мене було 1200гр)
     гірчичка міцна 1 пачка (я ще дала зернятка гірчиці)
     яйця (десь так 2-3)
     молочко (8ст. ложок)
     мука
     сіль, перць по смаку
     олія

           

Спосіб приготування:
М`ясце порізати кусочками 1,5см. Посолити, поперчити і поваляти в гірчиці з обох боків. Залишити на годину-дві.


Збити яйця з молоком. Обваляти м`ясо у муці і яйці та смажити з обох сторін до готовності. Ось і все :) Я готувала дві порції - було дуже смачно!


Смачного Вам!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар