Вчора вирішила зготувати щось смачненьке. Було м`ясце, тому робила відбивнушки. Ось поділюсь з Вами, як я це робила! Дуже простенький рецептик.
Відбивні гірчичні
(моя назва - "не відбиваючі відбивнушечки")
Необхідні інгредієнти:
м`ясо (у мене було 1200гр)
гірчичка міцна 1 пачка (я ще дала зернятка гірчиці)
яйця (десь так 2-3)
молочко (8ст. ложок)
мука
сіль, перць по смаку
олія
олія
Спосіб приготування:
М`ясце порізати кусочками 1,5см. Посолити, поперчити і поваляти в гірчиці з обох боків. Залишити на годину-дві.
Збити яйця з молоком. Обваляти м`ясо у муці і яйці та смажити з обох сторін до готовності. Ось і все :) Я готувала дві порції - було дуже смачно!
Смачного Вам!
Немає коментарів:
Дописати коментар