понеділок, 3 вересня 2012 р.

1. М'ясо по-грузинськи "солоденька овочева свинка"

Доброго вечора. 

Ой, давненько ж я не готувала :). Ото кілька днів тому знайшла рецептик і сьогодні вирішила спробувати щось натворити (поки робила приготування мені отаку сторіночку зробили ....юху.... напевне дістала своїми фотами в facebook). Я люблю готувати, навіть, дуже. Думаю найблищі це знають, а всі бажаючі зможуть споглядають за цим.

Ну, що ж спробую (вперше) описати детальніше цей процес. Отже, рецептик.

М'ясо по-грузинськи 

(моя назва - "солоденька овочева свинка")


Необхідні інгредієнти:
     1 кг м`ясця (я взяла соковиту свининку),
     1 ложка сметани (я давала столову),
     2 ложки меду (столові були у мене),
     1 ложка соку лимона (також столова)

Зелень всяка і різна (завалялась у мене тіко петрушка і купа різних приправок)

Спосіб приготування:

М'ясо порізала на великі шматочки. Подрібнила зелень і перемішала її з сіллю, добавила перчику. Вимішала м'ясо із зеленню, соком лимону і медком. Поклала в холодильник (хвилин 10 тримала хоч треба було більше).

Вийняла ....хммм.... якесь скучненьке на вигляд м'ясце :( хоч і пахне файненько 

Згадала, що в холодильнику завалявся перчик і помідорки (1.5 перчика, 2 великі помідрки). Порізала їх соломками і для смаку добавила цибульку порізану кружельцями. Закинула це все до м'ясця, добавила сметанку  і добресенько перемішала.

Виклала у ростер (скляний посуд для запікання чи бритванку) і запікала в духовці одну годинку (30хв. на одному боці було, а потім перекинула на інший).


Коли бачитимете, що є юшечка не лякайтесь, то наші помідорки і м`ясце сік пустили. Якщо хочете, щоб більш припечене було візьміть ложку з кружкою і зберіть трішки юшки.

Смачного! 

Ви дійшли до цього місця значить прочитали все :) Дякую Вам і хай щастить!






3 коментарі: