Доброго вечора.
Ой, давненько ж я не готувала :). Ото кілька днів тому знайшла рецептик і сьогодні вирішила спробувати щось натворити (поки робила приготування мені отаку сторіночку зробили ....юху.... напевне дістала своїми фотами в facebook). Я люблю готувати, навіть, дуже. Думаю найблищі це знають, а всі бажаючі зможуть споглядають за цим.
Ну, що ж спробую (вперше) описати детальніше цей процес. Отже, рецептик.
М'ясо по-грузинськи
(моя назва - "солоденька овочева свинка")
Необхідні інгредієнти:
1 кг м`ясця (я взяла соковиту свининку),
1 ложка сметани (я давала столову),
2 ложки меду (столові були у мене),
1 ложка соку лимона (також столова)
Зелень всяка і різна (завалялась у мене тіко петрушка і купа різних приправок)
Спосіб приготування:
М'ясо порізала на великі шматочки. Подрібнила зелень і перемішала її з сіллю, добавила перчику. Вимішала м'ясо із зеленню, соком лимону і медком. Поклала в холодильник (хвилин 10 тримала хоч треба було більше).
Вийняла ....хммм.... якесь скучненьке на вигляд м'ясце :( хоч і пахне файненько
Згадала, що в холодильнику завалявся перчик і помідорки (1.5 перчика, 2 великі помідрки). Порізала їх соломками і для смаку добавила цибульку порізану кружельцями. Закинула це все до м'ясця, добавила сметанку і добресенько перемішала.
Виклала у ростер (скляний посуд для запікання чи бритванку) і запікала в духовці одну годинку (30хв. на одному боці було, а потім перекинула на інший).
Коли бачитимете, що є юшечка не лякайтесь, то наші помідорки і м`ясце сік пустили. Якщо хочете, щоб більш припечене було візьміть ложку з кружкою і зберіть трішки юшки.
Смачного!
Ви дійшли до цього місця значить прочитали все :) Дякую Вам і хай щастить!
ням-ням, шкода Мурчику не дісталося)
ВідповістиВидалитимулудець!!! я вже давно слідкую за твоїми рецептами на фейсі :)
ВідповістиВидалитидякую, мені дуже приємно
Видалити