неділя, 27 січня 2013 р.

25. Різотто із кролика - "шо попало"

....ммМ хто не бачив попередньго рецептика і захотів переглянути лише цей, тому, Привіт :) 

Чому саме крілик і чому різотто .... крілика люблю дуже, а ось щодо готування його .... до своїх 25 їла лише стандартно приготовлений крілик з цибулькою і морквою. Насправді, стільки різних рецептиків є і гадаю теж дуже смачних. В одному з них я вже переконалась .... готувала крілика .... сьогодні гадаю переконаюсь і щодо цього різотто.

Різотто із крілика

"шо попало"

Необхідні інгредієнти:
     1 тушка крілика
     200гр. червоного вина
     300гр. рису (мала польський мега кльовий)
     1,5 літри бульйону
     3 гілочки розмарину (в мене був сушений)
     30 маслин без кісточок
     1 цибулина
     оливкова олія
     2 помідора (я замінила домашньою аджикою)
     сіль, перець 
   
На бульйон: 
     1,5 літри води
     1 морквина
     корінь петрушки
     1 цибулина
     зубець часнику
     сіль
     лавровий лист


Спосіб приготування:
В каструльку вливаю воду, грубо порізую овочі і варю їх до готовності. 


Ріжу цибульку кубиками і смажу її на олійці (я смажила в банячку - випробовувала новий). 


Додаю крілика і розмарин, вимішую. 


Додаю помідорки (аджику), вино і тушу до готовності (близько 40 хв., добавляю бульйон по мірі википання). 



Додаю рис, маслини (я ще мала петрушку і кукурузку). Перемішую і по мірі википання добавляю бульйон. Готувалось ще десь хвилин 40.


Рецептик салатику напишу пізніще .... прийшли мої любі біжу накривати на стіл.


Гарного Вам усім вечора і смачного!!!!
     


Немає коментарів:

Дописати коментар