....ммМ хто не бачив попередньго рецептика і захотів переглянути лише цей, тому, Привіт :)
Чому саме крілик і чому різотто .... крілика люблю дуже, а ось щодо готування його .... до своїх 25 їла лише стандартно приготовлений крілик з цибулькою і морквою. Насправді, стільки різних рецептиків є і гадаю теж дуже смачних. В одному з них я вже переконалась .... готувала крілика .... сьогодні гадаю переконаюсь і щодо цього різотто.
Різотто із крілика
"шо попало"
Необхідні інгредієнти:
1 тушка крілика
200гр. червоного вина
300гр. рису (мала польський мега кльовий)
1,5 літри бульйону
3 гілочки розмарину (в мене був сушений)
30 маслин без кісточок
1 цибулина
оливкова олія
2 помідора (я замінила домашньою аджикою)
сіль, перець
На бульйон:
1,5 літри води
1 морквина
корінь петрушки
1 цибулина
зубець часнику
сіль
лавровий лист
В каструльку вливаю воду, грубо порізую овочі і варю їх до готовності.
Ріжу цибульку кубиками і смажу її на олійці (я смажила в банячку - випробовувала новий).
Додаю крілика і розмарин, вимішую.
Додаю помідорки (аджику), вино і тушу до готовності (близько 40 хв., добавляю бульйон по мірі википання).
Додаю рис, маслини (я ще мала петрушку і кукурузку). Перемішую і по мірі википання добавляю бульйон. Готувалось ще десь хвилин 40.
Рецептик салатику напишу пізніще .... прийшли мої любі біжу накривати на стіл.
Гарного Вам усім вечора і смачного!!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар