Привіт усім.
Починаю готувати "качку
по-пекінськи" готується вона за добу до подачі :). Поки вона (качка)
маринується печу печенюшки (з польської коробочки) і заодно напишу,
нарешті, рецептик обіцяного салатику.
Овочевий салат із рукколи і баклажанів
"чіпс"
Необхідні
інгредієнти:
200г. рукколи (я взяла
суміш салатів)
400г. баклажанів
60г. кедрових горішків
200г помідорків черрі
(я давала звичайні)
оливкова олія
60мл. бальзамічного
оцту
Спосіб
приготування:
Мию рукколу, висушую її (мій салат був
вимитий і висушений), викладаю на тарілку і збризгую бальзамічним оцтом. Нарізаю баклажани дольками, обсмажую на олійці і викладаю на рукколу (салат).
Обсмажую кедрові горішки до золотистого кольору. Помідорки мию, ріжу і розкидую
по салату :) разом із горішками.
Смачного!!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар