четвер, 14 лютого 2013 р.

26. Овочевий салат із рукколи і баклажанів - "чіпс"


Привіт усім. 

Починаю готувати "качку по-пекінськи" готується вона за добу до подачі :). Поки вона (качка) маринується печу печенюшки (з польської коробочки) і заодно напишу,  нарешті, рецептик обіцяного салатику.

Овочевий салат із рукколи і баклажанів

 "чіпс"


Необхідні інгредієнти:
     200г. рукколи (я взяла суміш салатів)
     400г. баклажанів
     60г. кедрових горішків
     200г помідорків черрі (я давала звичайні)
     оливкова олія
     60мл. бальзамічного оцту


Спосіб приготування:
Мию рукколу, висушую її (мій салат був вимитий і висушений), викладаю на тарілку і збризгую бальзамічним оцтом. Нарізаю баклажани дольками, обсмажую на олійці і викладаю на рукколу (салат).


Обсмажую кедрові горішки до золотистого кольору. Помідорки мию, ріжу і розкидую по салату :) разом із горішками.


 Смачного!!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар