Нарешті дійшли руки написати новий рецептик. Захотілось чогось такого ммм.... от і вийшло!!!!
Індичка в пивному соусі
"ніжність"
Необхідні інгредієнти:
800гр. індички (у мене було грам 600 філе і десь 400 з кісточкою з якої я зробила бульйон)
300мл. темного пива (смачненьке треба, я купила старопрамен і вийшло мега)
300мл. бульйону або бульйону з індички
2 морковки
2ст.л. олійки (я давала оливкову)
1 цибулина
2ст.л. томатної пасти
2ст.л. борошна
перчик (суміш перців набагато краще), сіль
Спосіб приготування:
М`ясо промила гарненько, порізала на шматочки, посолила, поперчила і обсмажила з обох боків на олії.
Виклала у форму для запікання (тушкування).
Порізала морквинки і цибулину кубиками великими.
Обсмажила в тій самій сковороді, що і індичку (на олійці, що залишилась у сковороді). Добавила борошно і томатну пасту. Перемішала, добавила пиво, бульйон. Довела до кипіння соус і залила ним індичку. Поставила запікати індичку у духовку на годину при 180 градусах.
На гарнір я відварила рис (подовгастий жовтий) і морковку (обсмажила на олійці, посолила, поперчила, посипала цукром, перемішала, долила водички і тушила до готовності)
Смачного!!!!
Дійсно ніжна, ароматна і смачна індичка.
Немає коментарів:
Дописати коментар