неділя, 6 січня 2013 р.

21. Індичка в пивному соусі - "ніжність"

Доброго якщо він добрий!!!.

Нарешті дійшли руки написати новий рецептик. Захотілось чогось такого ммм.... от і вийшло!!!!

 Індичка в пивному соусі

"ніжність"

Необхідні інгредієнти:
     800гр. індички (у мене було грам 600 філе і десь 400 з кісточкою з якої я зробила бульйон)
     300мл. темного пива (смачненьке треба, я купила старопрамен і вийшло мега)
     300мл. бульйону або бульйону з індички
     2 морковки
     2ст.л. олійки (я давала оливкову)
     1 цибулина
     2ст.л. томатної пасти
     2ст.л. борошна
     перчик (суміш перців набагато краще), сіль

Спосіб приготування:
М`ясо промила гарненько, порізала на шматочки, посолила, поперчила і обсмажила з обох боків на олії.


Виклала у форму для запікання (тушкування).


Порізала морквинки і цибулину кубиками великими. 


Обсмажила в тій самій сковороді, що і індичку (на олійці, що залишилась у сковороді). Добавила борошно і томатну пасту. Перемішала, добавила пиво, бульйон. Довела до кипіння соус і залила ним індичку. Поставила запікати індичку у духовку на годину при 180 градусах.


На гарнір я відварила рис (подовгастий жовтий) і морковку (обсмажила на олійці, посолила, поперчила, посипала цукром, перемішала, долила водички і тушила до готовності) 


Смачного!!!! 
Дійсно ніжна, ароматна і смачна індичка. 


Немає коментарів:

Дописати коментар