Сьогодні у мене був мега класний асистент :) було набагато простіше і швидше. Дякую. Ми сьогодні готували курочку. Зараз спробую описати, що, як робилось.
КУРОЧКА ПО-ІСПАНСЬКИ
("чарівничок")
Необхідні інгредієнти:2 ст. ложки оливкової олії
0.5 кг курячого філе (чи іншої частинки курочки)
2 зубчика часничку
1 цибулинка
2 болгарських перчика
1 банка (500мл) концервованих різаних помідорів (у мене були звичайні)
1 ст. ложка паприки
100 гр копченої ковбаски чи сосисок
1 ст. ложка нарізаних оливок
сіль, перчик, зелень
В пательні розігріваю олійку і обсмажую порізану курочку (невеликими кубиками різала я) до золотистого відтінку.
Додаю нарізану цибульку, часничок, перець (півкільцями різала) і смажу до мякості.
Потім кладу помідорки (розрізувала навпіл і цю половинку ще на дві) разом із соком, паприку і нарізану ковбаску (порізана кільцями була)
Накриваю кришкою і тушу 15 хв до повної готовності мясця. Хвилин так за 2-3 до закінчення приготування додала нарізані оливки, сіль, перчик і зелень. Добре перемішала.
Усе готово :) Можна подавати із гарніром та смачніше із свіжим хрустким хлібчиком (я підсмажила хліб на олійці із перчиком)
Дякую тобі. Смачного Вам, бо Нам було смачно.
Немає коментарів:
Дописати коментар