пʼятниця, 2 листопада 2012 р.

12. Курочка по-іспанськи - "чарівничок"

Доброї ночі. Не спиться тому використовую цей час з користю. 

Сьогодні у мене був мега класний асистент :) було набагато простіше і швидше. Дякую. Ми сьогодні готували курочку. Зараз спробую описати, що, як робилось.

КУРОЧКА ПО-ІСПАНСЬКИ

("чарівничок")

Необхідні інгредієнти:
     2 ст. ложки оливкової олії
     0.5 кг курячого філе (чи іншої частинки курочки)
     2 зубчика часничку
     1 цибулинка
     2 болгарських перчика
     1 банка (500мл) концервованих різаних помідорів (у мене були звичайні)
     1 ст. ложка паприки
     100 гр копченої ковбаски чи сосисок
     1 ст. ложка нарізаних оливок
     сіль, перчик, зелень


Спосіб приготування:
В пательні розігріваю олійку і обсмажую порізану курочку (невеликими кубиками різала я) до золотистого відтінку.


Додаю нарізану цибульку, часничок, перець (півкільцями різала) і смажу до мякості.

 

Потім кладу помідорки (розрізувала навпіл і цю половинку ще на дві) разом із соком, паприку і нарізану ковбаску (порізана кільцями була)



Накриваю кришкою і тушу 15 хв до повної готовності мясця. Хвилин так за 2-3 до закінчення приготування додала нарізані оливки, сіль, перчик і зелень. Добре перемішала.


Усе готово :) Можна подавати із гарніром та смачніше із свіжим хрустким хлібчиком (я підсмажила хліб на олійці із перчиком)


Дякую тобі. Смачного Вам, бо Нам було смачно. 


     
     


Немає коментарів:

Дописати коментар