вівторок, 13 листопада 2012 р.

14. Яблуневі розочки - "Оселя"

Доброго вечора .... якщо він добрий!

Зараз готую і опишу тут вперше рецептик десерту. Надіюсь буде гарно і смачно.


Яблуневі розочки

("Оселя")

Необхідні інгредієнти:
     Тісто бездріжджове слойоне 250г
     2-3 яблука
     цукрова пудра
     вода+ цукор для сиропу


Спосіб приготування:
Яблучка розділяю на 4 частини, виймаю серцевинку, нарізаю дуже тоненькими дольками, 2-3мм.


Відварюю дольки в цукровому сиропі до мякості (3-5 хвилин).


Виймаю дольки яблучок і викладаю на тарілочку. Нарізаю тісто полосками. На полоску викладаю дольки яблучка і згортаю її. 


Випікаю на змащеній бритванці при температурі 180 градусів 10-15хв.


Готові розочки посипаю цукровою пудрою.


Успіху ВАМ і смачного!!!! 

P.S. Красунечка я дуже щаслива, що ти в мене є - ти моя не побоюсь того слова подруга і це не тільки часом, а й .... і в горі, і в щасті .... в бідності і багатстві. Люблю тебе квіточка моя тільки для тебе, як і обіцяла правда без тебе зроблено но нічо. Надіюсь тобі сподобається і буде смачно. І не вибачатимусь, що так "сиро" чи "сухо" написано - ти розумієш чому. Дякую маленька тобі! 


Немає коментарів:

Дописати коментар