Зараз готую і опишу тут вперше рецептик десерту. Надіюсь буде гарно і смачно.
Яблуневі розочки
("Оселя")
Необхідні інгредієнти:
Тісто бездріжджове слойоне 250г
2-3 яблука
цукрова пудра
вода+ цукор для сиропу
Спосіб приготування:
Яблучка розділяю на 4 частини, виймаю серцевинку, нарізаю дуже тоненькими дольками, 2-3мм.
Відварюю дольки в цукровому сиропі до мякості (3-5 хвилин).
Виймаю дольки яблучок і викладаю на тарілочку. Нарізаю тісто полосками. На полоску викладаю дольки яблучка і згортаю її.
Випікаю на змащеній бритванці при температурі 180 градусів 10-15хв.
Готові розочки посипаю цукровою пудрою.
Успіху ВАМ і смачного!!!!
P.S. Красунечка я дуже щаслива, що ти в мене є - ти моя не побоюсь того слова подруга і це не тільки часом, а й .... і в горі, і в щасті .... в бідності і багатстві. Люблю тебе квіточка моя тільки для тебе, як і обіцяла правда без тебе зроблено но нічо. Надіюсь тобі сподобається і буде смачно. І не вибачатимусь, що так "сиро" чи "сухо" написано - ти розумієш чому. Дякую маленька тобі!
Немає коментарів:
Дописати коментар