Сьогодні захотілось крілика, залізла в інтернет .... купа рецептиків найшла і вирішила щось таке от замутити :)
Крілик по-італійськи
"Спектр"
Необхідні інгредієнти: - це, от так я готувала (мої пропорції)
крілик 1шт.
картопля (10шт.)
помідорки (7шт. маленьких)
перець (1шт. при бажанні)
оливки (чорні без кісточок)
часничок (5 зубчиків)
винце біле сухе (150мл.)
розмарин
олія оливкова
сіль, перець
петрушечка
Крілика вимочую кілька годин у воді (у мене мок від вчора) розділяю на частинки, солю і перчу. Змащую форму олійкою, викладаю крілика.
Зверху на крілика викладаю картопельку, солю і перчу.
Ріжу перчик соломкою і помідорки на четверо (знімаю шкуру з помідор).
Зубчики часничку роздавлюю ножом.
На картопельку викладаю перчик, помідорки, часничок, оливочки. Поливаю все гарненько винцем і посипаю розмарином. І при температурі 200 градусів десь хвилин 40 нехай собі тушкується. Потім перемішуємо все файненько і ще на 40 хвилин залишаємо :)
За хвилин 5-10 до готовності посипаю петрушечкою (щоби зберігся гарненький зелененький колір) і виймаємо.
Смачного!!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар