вівторок, 30 жовтня 2012 р.

11. Запіканка - "те, що було"

Привіти. Сьогодні відходжу від усіх правил і роблю те, що душа бажає. Одразу прошу у Вас вибачення, що не виправдала Ваші сподівання.

Ото б щось по-поїсти та такого б смачненького, в магазин не хотілось іти тому залізла в холодильника і вирішила з того всього щось та й зробити. Рецептика нема :( але це кльово можна накидати всього чого душа бажає :)

Так ось :) відварила макаронки. Взяла з холодильника відварне мяско, мамину аджику, завалявся кусень сиру, помідори і перчик. Макарон перемішала із мясом і аджикою, виклала у форму.



 Зверху посипала сиріком і прикрасила петрушкою, помідорком і перчиком. Ще при бажанні можна поперчити і збризнути оливковою олією. Ось і все. На хвилинок 15 в духовку  при температурі 200, а маєте час можна і на цілих 30.



Смачного мені, страва спеціально готувалась для себе любимої, а мені багато не потрібно.


Немає коментарів:

Дописати коментар