субота, 18 травня 2013 р.

34. Свинина в коньячно-імбирному маринаді - "сила"

Доброго усім .... 
З`явилось трішки часу тому постараюсь чим більше всього написати. Так, як піст завершився буде серія рецептів м`ясних.

Свинина в коньячно-імбирному маринаді

"сила"

Необхідні інгредієнти:
     500гр. - свининки (у мене було 1кг, тому все множила на 2)
     1ст.л. гірчиці (я дала різну гірчицю)
     1шт. імбиря свіжого (мала тертий)
     2ст.л. кон`ячку
     2 зубця часнику
     1ст.л. лимонного соку
     1ч.л. цукру
     сіль, перець 

Спосіб приготування:
Нарізала м`ясо товстими шматочками (наче на стейк). 


Імбир очищаю, натираю на малій тертці, видавлюю часник, видушую лимон, додаю гірчицю і все ретельно перемішую.


 Додаю туди м`яско і залишаю мінімум на годинку, а потім вигортаю все на деко і запікаю при середній температурі до готовності.


Смачного :) м`яско я подавала з салатом, картоплею і поливкою із сердець. 


Відварені курячі сердечка порізала і обсмажила із цибулькою.


Додала сметанки, солі, перцю і потушила кілька хвилин.




     

Немає коментарів:

Дописати коментар