субота, 18 травня 2013 р.

35. Хек під кисло-солодким соусом з соленими огірками - "кілька в таматі"

Хек під кисло-солодким соусом з соленими огірками

"кілька в таматі"

Необхідні інгредієнти: (у мене риби більше, тому інгредієнтів також більше)
     2шт. хеку
     1шт. моркви
     1шт. цибулі
     2шт. огірків (кислих)
     3ст.л. соєвого соусу
     2ст.л. томатної пасти
     1ст.л. цукру

Спосіб приготування:
Розморозила рибку, порізала на шматочки (кісточки вибрала) і обсмажила з обох боків до золотистої скориночки. 


Морковку потерла на грубій тертці.


Цибульку і огірки порізала на малі куски. 



Обсмажила моркву, цибулю і огірки до мякості (хв.10) на сковороді.


При кінці добавила томатну пасту і цукор. 


Рибку виклала  в посудину (з товстим дном).


Поверх висипала зажарку, залила соєвим соусом і водою або бульйоном (0,5 стакана). 


Тушила під кришкою 15-20хв. на слабкому вогні.


Смачного!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар