Хек під кисло-солодким соусом з соленими огірками
"кілька в таматі"
Необхідні інгредієнти: (у мене риби більше, тому інгредієнтів також більше)
2шт. хеку
1шт. моркви
1шт. цибулі
2шт. огірків (кислих)
3ст.л. соєвого соусу
2ст.л. томатної пасти
1ст.л. цукру
Спосіб приготування:
Розморозила рибку, порізала на шматочки (кісточки вибрала) і обсмажила з обох боків до золотистої скориночки.
Морковку потерла на грубій тертці.
Цибульку і огірки порізала на малі куски.
Обсмажила моркву, цибулю і огірки до мякості (хв.10) на сковороді.
При кінці добавила томатну пасту і цукор.
Рибку виклала в посудину (з товстим дном).
Поверх висипала зажарку, залила соєвим соусом і водою або бульйоном (0,5 стакана).
Тушила під кришкою 15-20хв. на слабкому вогні.
Смачного!!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар