субота, 6 квітня 2013 р.

33. Свинні реберця - "смачнісімо в квадраті"

:) і знову я 
Після куштування  напишу який із рецептів смачніший але точно знаю вже, що другий цікавіший адже тут присутні вишеньки і підгледіла, як його готував Гектор. Захотілось чогось такого професійного спробувати. 
Не повірите більше за все в житті я люблю готувати - зрозуміла це якось так оп і всьо, ніяк і нікуди без цього. Мені інколи так :( від цього, воно само проявляється і чим далі тим інтенсивніше, що далі .... Це приносить масу задоволення, емоцій і переживань мені. Важко зрозуміти тому хто мене не зна і мені самій інколи теж!

Свинні реберця

(смачнісімо в квадраті)

Необхідні інгредієнти:
     800гр. свинних реберець (у мене десь 1200, хлопці люблять попоїсти)
     800гр. вишень свіжих (у мене є 1000 морожених)
     2ст.л. соєвого соусу
     2ст.л. червоного сухого вина
     2ст.л. меду (рідкого)
     1шт. моркви
     1 шт. цибулі


Спосіб приготування: 
Соус: у розігріту сковороду кладу вишні, соєвий соус, мед і вино. Варю соус 7хв.



Реберця посолила, поперчила і залишила маринуватись. 



У закипівшу воду кинула морковку, цибульку, лавровий листок, ребра і варила хв.10 після чого вийняла на піднос (на тарілку чи в миску).


Опісля виймаю реберця і обсмажую з одної сторони (сковорідку вартує взяти гриль або найтовстішу яку можете знайти). Посолила, поперчила, залила соусом. 


Обсмажувала реберці з різних сторін допоки майже не закінчився соус. 


Реберця готові, коли на реберцях появиться карамельна скоринка. 


Смачного :) квадрат


Немає коментарів:

Дописати коментар