неділя, 19 травня 2013 р.

36. Винний шашлик - "хвилювання"

Ну..., що продовжимо :)

Настав час і на шашлички!!!! Запропоную Вам два варіанти, та я відхилюсь від усіх стандартів приготування. Люблю пробувати щось нове і ділитись враженнями. На моє щастя шашлик сподобався усім. Дуже ніжний і ароматний.

Винний шашлик

"хвилювання"

Необхідні інгредієнти:
     1,5кг. свинини
     3шт. цибулі
     2шт. лимона
     стакан білого вина
     сіль, перець

Спосіб приготування:
Мясо ріжу довільними шматочками.


Викладаю у посудину, солю і перчу.


Ріжу цибульку кільцями, видушую лимони, заливаю винцем, все ретельно вимішую з мясом і мінімум на 24 години залишаю в холоильнику.


Після маринування мясце готове до смаження :) смакота







Немає коментарів:

Дописати коментар