Настав час і на шашлички!!!! Запропоную Вам два варіанти, та я відхилюсь від усіх стандартів приготування. Люблю пробувати щось нове і ділитись враженнями. На моє щастя шашлик сподобався усім. Дуже ніжний і ароматний.
Винний шашлик
"хвилювання"
Необхідні інгредієнти:
1,5кг. свинини
3шт. цибулі
2шт. лимона
стакан білого вина
сіль, перець
Спосіб приготування:
Мясо ріжу довільними шматочками.
Викладаю у посудину, солю і перчу.
Ріжу цибульку кільцями, видушую лимони, заливаю винцем, все ретельно вимішую з мясом і мінімум на 24 години залишаю в холоильнику.
Після маринування мясце готове до смаження :) смакота
Немає коментарів:
Дописати коментар