субота, 6 квітня 2013 р.

31. Риба пелінгас - "цінність"

Доброго усім :) і мені теж!

     Так більшу частину часу свого чогось хочеться такого якогось .... ммм
Кілька днів тому готувала рибку із специфічним соусом, ось зараз напишу рецепт приготування. Чомусь зараз якось більше почала споживати її і відповідно готувати. Та не можу сказати, що гірша чи краща риба за м`ясо, все це відносно але знаю одне: залежить яка риба чи м`ясо у тебе є. Ніколи не могла подумати, наприклад, що може бути солоденька рибка чи ніжні реберця з вишеньками (їх я і буду завтра готувати). Так ось .... рибка!

Риба пелінгас

(цінність)

Необхідні інгредієнти:
     1 рибина
     2 цибулини
     1 стакан пива
     олія для змащування
     1ст.л гірчиця гостра
     2ст.л. меду (якщо нема рідкого можна густий розтопити в мікрохвильовій)
     5ст.л. соєвого соуса
     200гр. твердого сиру
     перець, сіль

 

Спосіб приготування:
     Рибку купила вже очищену, тому тільки гарно її помила і нарізала на шматочки. Деко змастила олійкою, виклала рибу. Посолила, поперчила, полила соєвим соусом. Порізала цибулю і виклала її на рибку, і в рибку. Потім взяла мед, пиво, гірчицю - все перемішала і полила рибу. 



Запікала її в розігрітій духовці при максимальній температурі допоки соус не почав википати. 


А тоді потерла сир і присипала рибу ним, і ще запікала поки сир не розтопився.


соус 
Необхідні інгредієнти:
     100мл. сметани
     сіль, цукор
     2ст.л хріну
     сік лимону

Спосіб приготування:
Все гарненько перемішала і додала ще кріп з петрушкою перетерті у блендері.


Свою рибку я вирішила подати із картоплею, рисом і соусом. Ось так.

 
Смачного!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар