Доброго дня.
Отримала в подарунок фондюшницю, тому вирішила гарно подякувати і приготувала фондю, м`ясне :). Та навіть і готувати не прийшлось, гості самі собі готувала. Я лише порізала м`яско (купила індичку, яловичинку і свининку) кубиками (2-3см) і приготувала соуси.
Соус із журавлинкою
(солоденький)
220гр. журавлини (я брала якоди і блендером їх перетирала)
150гр. цукру
2ст.л. соку лимону
3ст.л. тертого хрону
Спосіб приготування:
Клюкву вимішала із цукром і варила 5хв. Потім вистудила, добавила хрін і сік лимону. Добре перемішала і виклала у блюдце. Соус готовий до споживання :) ще дуже пасує до стейчиків.
Соус із томатів
(бодрячок)
Необхідні інгредієнти:
200гр. перетертих помідорів (у мене ще був перець перетертий в блендері)
2ст.л. паприки (якщо бажаєте не адсько гостре давайте одну)
2ст.л. сметанки
2ч.л. соєвого соусу
зелень і зубчик часничку я дала до смаку (цибулька, кріп, петрушку і часничок - перетерла в блендері)
200гр. перетертих помідорів (у мене ще був перець перетертий в блендері)
2ст.л. паприки (якщо бажаєте не адсько гостре давайте одну)
2ст.л. сметанки
2ч.л. соєвого соусу
зелень і зубчик часничку я дала до смаку (цибулька, кріп, петрушку і часничок - перетерла в блендері)
Спосіб приготуванняи:
Помідори (з перцем) з зеленню поварила хвилин 5, остудила, добавила сметанку, паприку і соєвий соус. Ось і все.
Смачного :)
P.S. соус, що посередині куплений (всяке ж буває коли готуєш щось вперше)
Немає коментарів:
Дописати коментар