А тепер і про рибку можна написати. Чесно навіть і не думала, що вийде так смачно. Рецептик рибки вийшов сам собою. Головне, щоб було біле винце :)
Риба Дорада
("золото")
Необхідні інгредієнти:
риба дорадо - 3шт. (близько 1,7кг. )
петрушка - пучок
часник - 3зубці
винце біле - стакан (200гр.)
лимон - 2шт.
цибулька - 1шт.
перець - 1шт.
помідорка - 1шт.
олійка - 3ст.л.
приправа орегано чи базилік і зелена цибулька
Спосіб приготування:
Рибку почистити і помити. Посипати сіллю, перцем і приправами з усіх сторін (в середині теж). Викласти рибку у форму для запікання.
В середину кожної рибинки покласти зубець часнику (зубчик роздавити ножом), цибулю, помідор, перець і петрушку. Решту викласти поруч в бритванку. Змішати олію з вином, приправами, соком лимона (половинку лимону витиснути) і полити рибку, рештки порізати кусочками і покласти поруч.
Обгорнути форму фольгою і поставити на 45хв. в духовку при температурі 160 градусів. Смачного Вам, надіюсь, у Вас день був таким, як мав бути.
Доброї ночі усім.
Немає коментарів:
Дописати коментар