пʼятниця, 8 березня 2013 р.

29. Риба дорада - "золото"



А тепер і про рибку можна написати. Чесно навіть і не думала, що вийде так смачно. Рецептик рибки вийшов сам собою. Головне, щоб було біле винце :)

Риба Дорада

("золото")

Необхідні інгредієнти:
     риба дорадо - 3шт. (близько 1,7кг. )
     петрушка - пучок
     часник - 3зубці
     винце біле - стакан (200гр.)
     лимон - 2шт.
     цибулька - 1шт.
     перець - 1шт.
     помідорка - 1шт.
     олійка - 3ст.л.
     приправа орегано чи базилік і зелена цибулька
     


     Спосіб приготування:
Рибку почистити і помити. Посипати сіллю, перцем і приправами з усіх сторін (в середині теж). Викласти рибку у форму для запікання. 


В середину кожної рибинки покласти зубець часнику (зубчик роздавити ножом), цибулю, помідор, перець і петрушку. Решту викласти поруч в бритванку. Змішати олію з вином, приправами, соком лимона (половинку лимону витиснути) і полити рибку, рештки порізати кусочками і покласти поруч. 


Обгорнути форму фольгою і поставити на 45хв. в духовку при температурі 160 градусів. Смачного Вам, надіюсь, у Вас день був таким, як мав бути. 

Доброї ночі усім.



Немає коментарів:

Дописати коментар