пʼятниця, 8 березня 2013 р.

28. М`яско запечене з чорносливом - "від мамусі"

Доброго вечора. 

Сьогодні вихідний хоча не можу сказати, що це мене втішило. Не такий день був, як хотілось би ну але ніколи, ні від кого, нічого не потрібно очікувати, ніхто нічого нікому не винен. 
Давно не готувала. Не знала, щоб таке зробити. Захотілось чогось смачненького. Думала.... гадала.... рибка? чому б і ні! Вибрали рибку дорадо. Та поки ходили її купувати (знала, що прийдуть мої рідні і дуже близькі) поставила в духовку м`яско, а на гарнір рис з овочами. Напишу швиденько рецепта м`яса. Вийшло смачнюще і легке в приготуванні.

Так ось, м`ясо свининка шматок + чорносливу чуток + сіль + перець + хмелі-сунелі (приправа така) і фольга. В м`ясі ножем робимо дирки запихаємо чорнослив. Солимо, перчимо, посипаємо приправою, загортаємо у фольгу і змащуємо чуть олійкою. Ставимо в духовку при температурі 200 на півтори години для запікання. Ставимо каструльку з водою, коли закипить викидаємо рис і заморожені овочі (мала суміш овочів). Варимо 12 хвилиночок рис з овочами, відціджуємо і подаємо з м`ясом. Було мега смачно :)




Немає коментарів:

Дописати коментар