вівторок, 2 жовтня 2012 р.

7. М`ясо по-французьки - "няма"

Доброї ночі. Сьогодні вирішила швиденько щось смачненьке приготувати. Почитала в нетіку чуток, ще дуже хороша дівчинка сказала, що готувала і смачно. Ну ось і швидкий рецепти.

М`ясо по-французьки

("няма")

Необхідні інгредієнти:
     м`ясце (залежно від форми)
     цибулинка 1 велика (2 менших)
     картопля 4 середніх
     майонез 1 пачка
     сіль, перець
     петрушка (зверху притрусити)
     сир твердий (брала трішки гауди, а трішки білого твердого)



 Спосіб приготування:
Цибульку ріжу півкільцями розтрясаю по формі. 


Потім м`яско посолила, поперчила, порізала шматочками


Виклала його на цибульку


Полила майонезиком. 

виклала картопельку порізану кільцями, трішки поперчила (при бажанні можна кілька шарів викладати). 


Кладемо форму в розігріту духовку 170градусів на 1 год., потім притрушуємо петрушкою, потертим сиріком і ще на 30 хв запихаємо в духовку. 


Смакота ще та! Спробуйте не пожалієте. Смачного мені.


Немає коментарів:

Дописати коментар