Котлетки
"домашняк"
Необхідні інгредієнти:
кілограм фаршу (в мене був курятина, яловичина+свинина)
4 картоплини
6 ложок майонезу
50гр. масла
2 цибулини (5 маленьких я дала)
5 зубців часника
кусок батону (без шкурки)
сіль, перець
панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
Фарш викладаю у миску. Витискаю часник.
Цибулю ріжу кубиками.
Картоплю тру на грубій тертці.
Хліб замочую у воді. Перемішую все (часник, картоплю, цибулю,хліб, майонез, сіль, перець) з фаршем.
Роблю кульки з фаршу, обвалюю у сухарях, викладаю на форму змащену олією і запікаю 15 хвилин при температурі 200 градусів. Потім на кожну котлету викладаю трішки масла і ще випікаю 30 хвилин.
Смачного!!!!
смачні котленки. навіть кращі ніж смажені.
ВідповістиВидалити