неділя, 25 серпня 2013 р.

39. Котлетки - "домашняк"

Котлетки

"домашняк"

Необхідні інгредієнти:
     кілограм фаршу (в мене був курятина, яловичина+свинина)
     4 картоплини
     6 ложок майонезу
     50гр. масла
     2 цибулини (5 маленьких я дала)
     5 зубців часника
     кусок батону (без шкурки)
     сіль, перець
     панірувальні сухарі

Спосіб приготування:
Фарш викладаю у миску. Витискаю часник.

Цибулю ріжу кубиками. 

Картоплю тру на грубій тертці.

Хліб замочую у воді. Перемішую все (часник, картоплю, цибулю,хліб, майонез, сіль, перець) з фаршем.

Роблю кульки з фаршу, обвалюю у сухарях, викладаю на форму змащену олією і запікаю 15 хвилин при температурі 200 градусів. Потім на кожну котлету викладаю трішки масла і ще випікаю 30 хвилин.
Смачного!!!!







1 коментар: