неділя, 25 серпня 2013 р.

38. Запіканка кабачкова - "зелень"

Запіканка кабачкова

"зелень"

Необхідні інгредієнти:
     2 кабачки
     5 помідорів
     шматок м`яса (800гр)
     3 яйця
     сир твердий (300гр)
     зелень петрушки, кропу
     сіль, перець 
     

Спосіб приготування:
Кабачки потерла на грубій тертці, посолила, поперчила, вибила яйці, перемішала гарненько і виклала половину у форму для запікання.

М`ясо порізала кубиками і виклала на кабачки у форму.

До частини кабачків котра залишилась додала порізану зелень, вимішала, виклала поверх на форму і помістила запікатись на годинку при температурі 200градусів.

Після годинки запікання виклала поверх помідорки (порізані кільцями) і ще запікаю десь хвилин 15.

Поверх притрушую сиріком і запікаю поки не розтопиться.

Смачного!!!!






2 коментарі:

  1. класно що різні види мясця, але чомусь лодочки були смачніші.

    ВідповістиВидалити
  2. різні види в іншій запіканці :) рецепт ще не написаний

    ВідповістиВидалити