Запіканка кабачкова
"зелень"
Необхідні інгредієнти:
2 кабачки
5 помідорів
шматок м`яса (800гр)
3 яйця
сир твердий (300гр)
зелень петрушки, кропу
сіль, перець
Спосіб приготування:
Кабачки потерла на грубій тертці, посолила, поперчила, вибила яйці, перемішала гарненько і виклала половину у форму для запікання.
М`ясо порізала кубиками і виклала на кабачки у форму.
До частини кабачків котра залишилась додала порізану зелень, вимішала, виклала поверх на форму і помістила запікатись на годинку при температурі 200градусів.
Після годинки запікання виклала поверх помідорки (порізані кільцями) і ще запікаю десь хвилин 15.
Поверх притрушую сиріком і запікаю поки не розтопиться.
Смачного!!!!
класно що різні види мясця, але чомусь лодочки були смачніші.
ВідповістиВидалитирізні види в іншій запіканці :) рецепт ще не написаний
ВідповістиВидалити